Divatos és stílusos felhozatal

A Citroën párizsi standján rengeteg a látnivaló

Innováció, környezetvédelem és kreativitás: ezek a fogalmak vezetik a Citroënt a 2008-as Párizsi Autókiállításon. Összesen nem kevesebb mint 34 autó, köztük 11 újdonság és 8 tanulmányautó szerepel a Citroën standján, melyek mindegyike új trendet és új technológiát képvisel.

2008.10.17 13:10ma.hu

Az egyre igényesebb és sokszínűbb ügyfélkör elvárásainak kielégítése: ezt az ambíciót tűzte maga elé a márka, amint arról széles és innovatív gyártmánycsaládja is tanúskodik. A C3 Picassóval a Citroën világpremierként mutatja be a merész stílusú és elképesztően ötletes egyterűek új generációját, melyek minden élethelyzetben hűséges társai a felhasználóknak.

A kompakt egyterűek és a szabadidőautók szegmensében európai piacvezető C4 Picasso és az új Berlingo még több élményt, még több világosságot és még nagyobb variálhatóságot kínálva szolgálja az utazást. A C4 Picasso és a Grand C4 Picasso vezetéstámogató szolgáltatásai és motorválasztéka egyébként tovább gazdagodtak, a Berlingo pedig 7 személyes változatot is kínál. A stílusváltáson átesett és új motorokkal kínált új C4 ma még jobb teljesítményű és még gazdaságosabb.


A szintén előzetesként bemutatott C3 Pluriel Charleston továbbviszi elődje, a 60. születésnapját október 7-én ünneplő 2 CV kéttónusú, fekete és meggypiros kiképzését. A 2008-as Párizsi Autószalon kiváló alkalmat kínál arra, hogy a C3 Pluriel meglepetést keltsen, és Charleston ruhába öltözve, a 2CV történelmi változatával reflektorfénybe kerüljön. Mivel ugyanazokat a géneket hordozza magában, mint illusztris elődje, és a kreativitás, az optimizmus, a formatervezés, a változékonyság és a különcség ugyanazon értékeit közvetíti, a C3 Pluriel ezzel a huncutsággal ünnepli a 2CV 60. születésnapját. A C3 Pluriel Charleston a Citroën történetének korszerű és minőségi átirata. Felkorbácsolja a 2CV után nosztalgiázók vágyait és meghódítja a szívüket, valamint azokét a design-kedvelőkét is, akik egy különleges és értéknövelő autóval kívánnak utazni.

Kívülről a C3 Pluriel Charlestont elsősorban a kéttónusú, fekete és meggypiros fényezés, a feketére fényezett ajtókilincsek és rendszámtábla-keret, valamint a piros közepű, 15 colos alumínium keréktárcsák teszik különlegessé. Belül a C3 Pluriel Charleston a kifinomultság húrjait pendíti meg, és országtól függően az ülések, a kormánykerék és az ajtószegélyek bőrbevonata mellett, krómozott szellőzőnyílásokkal és sebességváltókarral gazdagítja a belsőteret.


Szériaautóin túl a Citroën öt vadonatúj tanulmányautóval bizonyíthatja ismét szakértelmét és létjogosultságát. A környezetvédelem terén a Hypnos-szal, mely új irányt képvisel a környezetbarát csúcstermékek között, illetve a C-Cactus-szel, az alapautó környezetbarát és vonzó elképzelésével. A kreativitás terén a GTbyCitroën-nel.

Ezzel a tanulmányautóval a Citroën az első autógyártó, amely átlépte a virtuális világ határát: a márka ugyanis valós méretben tesz kézzelfoghatóvá egy olyan tanulmányautót, melyet kifejezetten a Gran Turismo 5 vezetési szimulációs játékra alkottak meg. A divat és a luxus terén is a 2 CV 'Hermès'-szel és a C3 Picasso két, egyedülálló színekben és anyagokban pompázó tanulmányával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.