Befejezték a helyszínelést

Ismét járható az M5-ös

2015. szeptember 8-án 2 óra 16 perc körüli időben az M5-ös autópálya 119-es kilométerszelvényénél, Szeged felé eddig tisztázatlan körülmények között hét személygépkocsi és egy teherautó összeütközött. A balesetben ketten megsérültek.

2015.09.08 07:44ma.hu
MTI Fotó: Donka Ferenc

Eddig tisztázatlan körülmények között hét személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze. A baleset során két személy könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelés idejére 2015. szeptember 8-án 3 óra 5 perctől az érintett pályaszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta. Az autópálya forgalmát az egyenruhások Kiskunfélegyházánál az 5-ös főútra terelték.

Reggel fél 8 után jelezték: az érintett útszakaszon a rendőrök a helyszínelést befejezték, a sztráda ismét teljes szélességében járható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.