Illegális bevándorlás

Magyar embercsempészt fogtak az M5-ösön

A Budapest felé tartó gépkocsiban a sofőrön kívül hat szír állampolgár utazott. A határsértők elmondták, fejenként 200 eurót fizettek azért, hogy a fővárosba eljussanak.

2015.09.04 08:34MTI

A Csongrád megyei rendőrök információi alapján a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége az M5-ös autópályán fogott el egy magyar embercsempészt - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője péntek reggel.

Szenti Szabolcs közölte, a magyar személyautót, amelyet egy 37 éves eleki férfi vezetett, Domaszék közelében állították meg. A Budapest felé tartó gépkocsiban a sofőrön kívül hat szír állampolgár utazott. A határsértők elmondták, fejenként 200 eurót fizettek azért, hogy a fővárosba eljussanak.

A sofőr ellen jogellenes tartózkodás elősegítése vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök a bűncselekményhez használt járművet lefoglalták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.