Autóroncsból Transformer

Autobotot épített a kínai roncstelep tulajdonos

Amint a képen látható, fura építményt készített egy kínai roncstelep tulajdonos, amely a telep bejáratánál elhelyezve igyekszik felhívni a figyelmet az ott működő vállalkozásra.

2008.10.13 18:00Kapás Róbert, ma.hu

A tervező nagy rajongója lehet a képregényeknek (vagy a filmeknek), ezért gyártott házilag egy olyan emberszabású, földönkívüli autobotot, amilyen azokban szerepel. Egész biztosan sajnálja, hogy alkotása nem szerepel majd a Transformers egész estés mozifilm most készülő második részében, noha kétség sem fér hozzá, hogy a kínai transformer közel olyan meggyőző mint Optimus vagy Megatron.

Legérdekesebb része a régi BMW 7-es „fej”, de a két majdnem teljesen sértetlen karosszériából összetákolt lábak is jól mutatnak. A házi autobot egyetlen komoly hátránya, hogy semmilyen körülmények között nem tud visszaváltozni szuperjárgánnyá, így sajnos bolygónkat sem mentheti meg.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.