Kulturális rendezvény miatt

Forgalomkorlátozás lesz a Hősök terén

Kulturális rendezvény miatt csütörtökön 16 órától éjszakáig lezárják a fővárosi Hősök terét és környékét, a forgalomkorlátozás érinti a közösségi közlekedést is.

2015.06.16 11:29MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint csütörtökön 16 órakor lezárják az Olof Palme sétányt és a Hősök terét, valamint 18.30-kor a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között, továbbá az Andrássy utat a Bajza utca és a Hősök tere között.

Emiatt 16 órától, illetve 18.30-tól az utolsó járatok indulásáig a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös és a 230-as autóbusz, valamint a 75-ös és a 79-es trolibusz megváltozott útvonalon közlekedik - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.