Pótlóbuszok viszik az utasokat

Július közepéig rövidített útvonalon jár a szentendrei HÉV

Július közepéig a szerelvények Szentendréről, illetve Békásmegyerről csak a Margit híd budai hídfőjéig közlekednek, onnan a Batthyány téri végállomásig pótlóbuszok viszik az utasokat.

2015.06.06 08:04MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közölte: augusztus 8-áig a budai fonódó villamoshálózat kivitelezője a HÉV-alagút födémjének további megerősítését végzi, és ennek részeként oszlopsort épít be a Batthyány téri végállomáson. Ezért mától július közepéig a Batthyány tér és a Margit híd budai hídfője között pótlóbuszok járnak.

Várhatóan július közepétől augusztus elejéig hosszabb szakaszon, a Batthyány tér és a Szentlélek tér között pótolják majd a H5-ös HÉV-et, mert a BKV vágánykarbantartást végez a vonalon. Augusztus elejétől 8-áig újra csak a Batthyány tér és a Margit híd budai hídfője között kell majd pótlóbusszal utazni a HÉV helyett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.