Buszok mennek helyette

Ilyet még nem hallott: átégett egy HÉV-kocsi teteje

Átégett egy HÉV-szerelvény egyik kocsijának teteje a szentendrei végállomáson. A H5-ös vonal egy szakaszán busszal szállítják az utasokat.

2015.05.26 20:43Havariapress

Kedden kora este riasztották a tűzoltókat a szentendrei HÉV-állomásra, ahol egy szerelvény egyik kocsijának tetején keletkezett tűz. A kocsi tetején egy átégett lyukat találtak a tűzoltók, de tűz már nem volt a járműben. A hőkamerás vizsgálat kimutatta, hogy az átégett felület nem izzik. A meghibásodott szerelvényt a kocsiszínbe vontatták átvizsgálásra. Az eset miatt a H5-ös vonal Szentendre és Pomáz közötti szakaszán busszal szállítják az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.