3D

Élőben nyomtattak autót a Detroiti Autószalonon

A tökéletesen működő kocsi elkészítése alig negyvennégy órába került.

2015.01.14 18:00ma.hu
hirdetés

Nem mindennapi bemutatót tartott a detroiti North American International Auto Show-n az amerikai Local Motors. A phoenixi székhelyű cég a kiállítás helyszínén gyártott le egy teljes egészében 3D-nyomtatóval készült autót. A műanyagból épült, teljesen menetkész kocsi elkészítése alig negyvennégy órába került.

The Verge

A Local Motors a demó kedvéért egy komplett "minigyárat" húzott fel a standja mellet. Az autóik megépítéséhez szükséges berendezések egy nagyobb gardróbban is elférnének. A cég azt tervezi, hogy az idén a Tennessee állambeli Knoxville-ben és Washingtonban is felépít egy gyárat és egy kereskedést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.