Autószalon

Elképesztően néz ki az új Ford GT - videó, képgalériák!

Az új sportkocsi teljesen megújult karosszériát és hatszáz lóerős, ikerturbós motort kapott.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2015.01.13 13:36ma.hu

A Ford vasárnap, a Detroiti Autószalonon mutatta be legendás sportkocsija, a GT legújabb változatát. A modell előző frissítésével még 2003-ban jelentkezett a gyártó - nem csoda, hogy hatalmas tömeg volt kíváncsi az új izomautóra.

így is kinéz

Az új GT, amelyet a tervek szerint a Le Mans-i huszonnégy órás versenyen is indítanak majd, teljesen áttervezett, szénszálból és alumíniumból épített karosszériát és 3,5 literes, ikerturbós, több mint hatszáz lóerős teljesítményű V6-os motort kapott. A kocsiba a nemrég bemutatott Sync 3 technológiát is beépítették. Sorozatgyártását a jövő év második felében kezdik, és "csak bizonyos országokban" lesz megvásárolható - nyilván, nem túl pénztárcabarát áron.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.