Késések, változások

Korlátozások az újabb német vasutassztrájk miatt

Korlátozásokra, késésekre és forgalmi változásokra kell készülni az újabb német vasutassztrájk miatt.

2014.11.06 08:53MTI
freedigitalphotos.net/papaija2008

A MÁV értesülései szerint csütörtökön hajnali két órától hétfőn hajnali négy óráig tart a vasutassztrájk a német hálózaton.

A munkabeszüntetés kezdetétől vasárnapig a Budapestről Prágán át Berlinig, illetve Hamburgig közlekedő vonatok csak Budapest-Drezda-Budapest vonalon közlekednek - írták.

Vannak olyan járatok, amelyeket nem érint a korlátozás, ilyen a Kálmán Imre EuroNight vonatpár, amelynek egyik tagja Budapestről, a másik pedig Münchenből indul.

Szintén korlátozás nélkül közlekednek a Budapest-München és Frankfurt-Budapest viszonylatú railjet vonatok, valamint a Münchenből menetrend szerint induló és Bécsig közlekedő railjet vonat - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.