Pótlóbuszok közlekednek

Hétvégén nem jár a 4-es és 6-os villamos napközben az északi szakaszon

Nem közlekednek péntektől vasárnapig a 4-es és 6-os villamosok a Blaha Lujza tér és a Széll Kálmán tér között, éjszaka pedig a teljes vonalon pótlóbuszok viszik az utasokat.

2014.10.21 20:05MTI
freedigitalphotos.net/samurai

A BKV halaszthatatlan karbantartási munkákat végez a Széll Kálmán téren, a Mechwart ligetnél, a Margit híd budai hídfőjének környezetében, a Margit hídon, a Szent István körúton, a Podmaniczky utcánál, az Aradi utcánál, a Wesselényi utcánál és a Dohány utcánál - közölték.

Emellett korszerűsítik a trolibusz és a villamos felsővezetékének keresztezését a Podmaniczky utca és a Teréz körút csomópontjában, valamint a budai fonódó villamoshálózat építéséhez szükséges munkákra is sort kerítenek.

A 4-es és 6-os villamosok péntek reggel fél héttől éjfélig, szombaton és vasárnap hajnal 4 órától éjfélig járnak rövidített útvonalon, péntek és szombat éjjel pedig az egész vonalon pótlóbuszok közlekednek.

A felújítás több más járat menetrendjét is érinti: a 9-es busz Óbuda felé, a 914-es és 914A, a 931-es, 950-es és 950A busz pedig Káposztásmegyer felé pénteken és szombaton az Andrássy útra terelve közlekedik. A 72-es és a 74-es troli helyett busz viszi az utasokat a teljes vonalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.