Pályakarbantartás miatt

Változik az Erzsébet királyné úti villamosok közlekedése

Pályakarbantartás miatt megváltozik a 3-as, a 62-es, a 62A és a 69-es villamos közlekedése, a szerelvények november 9-ig módosított menetrend szerint közlekednek.

2014.10.17 16:52MTI

A Budapesti Közlekedési Központ pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombattól az Erzsébet királyné útja Mexikói út és Nagy Lajos király útja közötti részén a 3-as villamos vonalának felújításához kapcsolódó vágánykarbantartást végez a BKV várhatóan november 9-ig.

Ebben az időszakban az Erzsébet királyné útján közlekedő villamosok rövidített útvonalon közlekednek: a 3-as az Ecseri út és a Bosnyák tér, a 62-es és 62A a Blaha Lujza tér, illetve Kőbánya alsó vasútállomás és Bosnyák tér között szállít utasokat, a 69-es pedig nem közlekedik. A kimaradó szakaszon pótlóbuszok állnak forgalomba.

A vágánykarbantartás miatt az 5-ös és a 973-as busz módosított útvonalon közlekedik, továbbá az Erzsébet királyné útja kereszteződésében, valamint az Erzsébet királyné útja Balázs utca és Nagy Lajos király útja közötti szakaszán az autósoknak is forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.