Pótlóbuszok jönnek

Jövő héten esténként rövidebb útvonalon jár több kőbányai villamos

A Kőrösi Csoma Sándor úti füvesített villamospálya helyreállítását végzik a Szent László tér és az Ónodi utca között.

2014.10.03 10:19MTI

Jövő héten hétfőtől csütörtökig esténként rövidebb útvonalon közlekedik több, Kőbányát is érintő villamos: a 3-as, a 28-as, illetve a 62A - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A menetrendi változást a Kőrösi Csoma Sándor úti füvesített villamospálya helyreállítását végzik a Szent László tér és az Ónodi utca között. Emiatt hétfőtől csütörtökig este 8 órától üzemzárásig a 3-as villamos Újpalota, Erdőkerülő utcától, a 62A Rákospalota, MÁV-teleptől csak az Örs vezér teréig, a 28-as pedig a Blaha Lujza tértől a Kápolna utcáig közlekedik.

A kimaradó szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.