Felújítás

Pótlóbusz jár szombattól az 51-es és az 52-es villamos helyett egy szakaszon

Pótlóbusz jár szombattól november végéig az 51-es és az 52-es villamos helyett a Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep megálló között a 3-as villamos felújításához kapcsolódó munkák miatt.

2014.10.01 18:41MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a 3-as villamos felújításához kapcsolódó építési munkák miatt szombattól az 51-es villamos rövidített útvonalon, a Mester utca és a Gubacsi út között jár, az 52-es villamos pedig nem közlekedik.

Ezért a BKK pótlóbuszt indít az 51-es villamosvonal Gubacsi út és Nagysándor József utca közötti szakaszán, valamint az 52-es villamos helyett, 51-52-es jelzéssel a Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között.

Közölték: a pótlás miatti kényszerű átszállás nem számít útmegszakításnak, tehát az egyszeri utazásra szolgáló jegyek használatakor nem kell újat kezelni, hanem ugyanazzal a jeggyel lehet továbbutazni.

A 3-as villamosvonal kivitelezési költsége mintegy nettó 11,5 milliárd forint - írta a BKK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.