Nem kell már várni

Megszűnt a várakozás Röszkénél

Kora délutánra megszűnt a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán.

2014.07.27 15:27MTI
freedigitalphotos.net/nuttakit

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a hétvégére további forgalomnövekedés már nem várható, a Szerbiába tartók már folyamatos haladásra számíthatnak.

Jelenleg az ásotthalmi határátkelőn van még torlódás, ott kétórás a várakozási idő, de mivel az utánpótlás megszűnt, ott is hamarosan javul a helyzet - tette hozzá. A mostanihoz hasonló kifelé tartó erős forgalom még két hétvégén várható a szerbiai határszakaszon, a Nyugat-Európából szabadságra hazatérő vendégmunkások miatt.

Azt követően az irány megfordul és szeptember elejéig a belépők számának növekedése várható - monda a szóvivő. Kora délután a Bács-Kiskun megyei Tompát választók is várakozás nélkül tudnak kilépni az országból.

A rendőrség továbbra is azt javasolja az utazóknak, hogy az aktuális várakozási időkről tájékozódjanak a rendőrség honlapján, a www.police.hu-n, illetve a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.