A török vendégmunkások miatt

Brutális várakozási idő Röszkén

Folyamatosan kilenc sávon léptetik ki az autósokat az országból Röszkén, ennek ellenére továbbra is három órás a várakozás.

2014.07.26 11:45MTI
Forrás: Wikipedia

A Nyugat-Európából szabadságra tartó elsősorban török vendégmunkások miatt továbbra is jelentős a várakozás, ezért a rendőrök az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél napnyugtáig félórás szakaszokban Tompa felé terelik a forgalmat.

A rendőrség arra számít, hogy napközben az ásotthalmi határátkelőhelyen is kialakulhat torlódás.

A police.hu legfrissebb adatai szerint szombaton délelőtt már egyórás várakozás alakult ki a kilépő és a belépő forgalomban is. A gyorsabb átlépés érdekében a rendőrség az utazóknak azt javasolja, hogy a 7 órától 19 óráig nyitva tartó tiszaszigeti vagy bácsalmási határátkelőhely felé kerüljenek. Emellett a Bács-Kiskun megyei hercegszántói átkelő is a nap 24 órájában működik.

A rendőrség szerint szombaton és vasárnap a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán is erős forgalom várható. Az utazók az indulás előtt az aktuális várakozási időkről a rendőrség honlapján, illetve a szegedi határrendészeti kirendeltségnél érdeklődhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.