Torlódás várható

Röszke: se ki, se be!

A magyar és a szerbiai állampolgároknak azt ajánlják, hogy a kisebb átkelők, így Ásotthalom, Tiszasziget és Bácsalmás felé kerüljenek.

2014.07.27 09:47MTI

Továbbra is jelentős a torlódás a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán; vasárnap a belépők is erős forgalomra számíthatnak - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap reggel.

Várkonyi Gergely elmondta: az átkelő harmadik napja üzemel teljes kapacitással, de a torlódás nem csökken. A magyar és a szerbiai állampolgároknak azt ajánlják, hogy a kisebb átkelők, így Ásotthalom, Tiszasziget és Bácsalmás felé kerüljenek. Ezek reggel 7 és este 7 között tartanak nyitva. Hercegszántó és Tompa 24 órában elérhető, azonban utóbbinál nap közben szintén várakozás alakulhat ki.

A police.hu információi szerint jelenleg Röszkén 6 órás a várakozás a kilépő személyforgalomban, viszont Tompán egyelőre csak egy órát kell várakozni.

A rendőrség szerint vasárnap a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő oldalán is erős forgalom várható. Ennek oka az, hogy Szerbiából tömegesen jelentkeznek majd belépésre azok, akik Magyarországra a Forma-1-es futamra-, vásárolni-, illetve szabadidős programokra érkeznek.

Az utazók indulás előtt az aktuális várakozási időkről a rendőrség honlapján, a www.police.hu-n, illetve a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén tájékozódhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.