Ők megfelelnek

Nem ért egyet a BKK döntésével a Tele 5 Taxi

A Tele 5 Taxi nem ért egyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfői döntésével, amellyel visszavonta a társaság működéséhez szükséges előzetes igazolását.

2014.06.23 13:57MTI

Pásztor György ügyvezető igazgató hétfőn az MTI-nek elmondta: minden pénzügyi feltételnek megfelelnek, a társaság törzstőkéje meghaladja a rendeletben előírt 50 millió forintot. Az erről szóló igazolást megküldték a BKK-nak - mondta. Pásztor György megjegyezte, hogy a BKK döntéséről postán még nem kaptak értesítést, egyelőre csak e-mailben kaptak tájékoztatást.

Az MTI megkereste a Reklámtaxi Kft.-t is, a fuvarszervező társaság a döntésről későbbre ígért tájékoztatást.

A BKK hétfői közleménye szerint a 2013-as mérlegadatok alapján a két fuvarszervező társaság - a Tele 5 Taxi Hungary Kft. és a Reklámtaxi Kft. (Max Taxi) - nem felelt meg a rendeletben előírt pénzügyi feltételeknek, ezért a BKK június 19-ével visszavonta az előzetes igazolást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.