Zárlat keletkezett

Fakidőlés miatt késnek a vonatok a hatvani vonalon

A bagi megállóhely közelében fa dőlt a vasúti felsővezetékre, ami zárlatot okozott.

2014.06.10 20:23MTI
freedigitalphotos.net/samurai

Emiatt Aszód és Gödöllő között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. Az elővárosi vonatoknál 20-30 perces késések várhatóak. Ugyanezen a Budapest-Miskolc vonalon Mezőkövesd és Füzesabony között vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat, egyes vonatok rövidebb útvonalon közlekedhetnek, és járatkimaradásokra is számítani lehet.

Délután ugyanis kisiklott, majd felborult egy szénport szállító tehervonat négy vagonja a füzesabonyi állomáson. A balesetben nem sérült meg senki, de a vasúti pálya több száz méter hosszban megrongálódott, a műszaki mentés és helyreállítás várhatóan egész éjjel tart majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.