Vonatok

Félórás késések a szegedi vonalon

A biztosítóberendezés hibája miatt mintegy fél órát késnek a vonatok vasárnap délelőtt a Budapest-Szeged vonalon.

2014.06.08 09:42MTI

A biztosítóberendezés Városföld és Kiskunfélegyháza között hibásodott meg, a szerelvények csak 40 kilométeres sebességgel közlekedhetnek. Mivel a vasúti átjárókban sem működnek a sorompók, ezeken a szakaszon 15 kilométeres sebességre kell a vonatoknak lelassítaniuk.

A MÁV arra kérte a járművezetőket, hogy a vasúti átjáróknál ők is fokozottabban figyeljenek. A szakemberek már elkezdték a biztosítóberendezés hibájának kijavítását.

A késésben a MÁV vonatinformációs rendszere szerint eddig két vonat érintett: a Bajáról Kecskemétre tartó InterRégió 53, a Budapestről Szegedre tartó Tiszavirág InterCity 30 perc késéssel közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.