Délre helyreállhat a vasúti közlekedés

Csökkennek a késések a Budapest-Miskolc-Nyíregyháza vonalon

Fokozatosan csökkennek a késések, és várhatóan délre helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés a Budapest-Miskolc-Nyíregyháza vasútvonalon.

2014.06.05 08:16MTI
freedigitalphotos.net/adamr

Éjjel Emőd és Mezőkeresztes-Mezőnyárád között az egyik vágányon leszakadt a felsővezeték, a másikon pedig pályafelújítás miatt vágányzár volt érvényben. Emiatt ezen a szakaszon átmenetileg szünetelt a vonatközlekedés, és jelentős késések alakultak ki a Budapest-Miskolc-Nyíregyháza vonalon.

A szakemberek a tervezettnél korábban befejezték a vágányzári munkát, így egy vágányon megindult a vonatközlekedés Mezőkeresztesnél. A másik vágány leszakadt felsővezetékét várhatóan 8 órára állítják helyre a MÁV szakemberei. A Budapest-Miskolc vonalon jelenleg tapasztalható 15-45 perc (egyes vonatoknál 100-150 perc) közötti késések fokozatosan csökkennek, a menetrend szerinti közlekedés délre állhat helyre - írta a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.