Fesztivál

Felvonulással és igazi motoros hangulattal nyitották a 2014-es szezont a Harley-Davidsonnál

Lendületesen indult a 2014-es év a Harley-Davidson Budapest Bázisán, ahol Szezonnyitó Ünnepség és Nyílt Nap keretében köszöntötték a motoros tavaszt. Az eseményen szép számmal jelentek meg a márka és a motorok rajongói, valamint családtagjaik, barátok és sok érdeklődő. A csodálatos gépek mellett az idei Harley-Davidson Fesztivál újdonságát, az okos karszalagot is tesztelték, az Egészség Világnapja alkalmából pedig motoros felvonulás indult a Bázisról.

2014.04.07 22:46ma.hu

A Harley-Davidson Budapest Bázisra már reggel 9-től érkeztek a vendégek és érdeklődők, a legtöbben saját motorral, hogy megcsodálhassák a Harley új modelljeit, köztük a 2014-es év három most megjelent újdonságát, a Low Rider-t, a SuperLow 1200T modellt és az egyedi Street Bob Special Edition-t. A látogatók érkezéskor regisztrálhatták magukat és kipróbálhatták az "okos karszalag" rendszert, amellyel ma is, és majd a júniusi Open Road Festen is értékes nyereményeket nyerhetnek.

A karszalag egy chippel rendelkezik, amelyet viselője a Facebook profiljához rendelhet, később pedig a karszalag egyetlen érintésével posztolni tud, vagy a fotó állomásokon készített képet azonnal meg is tudja osztani az interneten. Már a szombati szezonnyitón több száz karszalagot regisztráltak, amelyre további lehetősége lesz minden érdeklődőnek az alsóörsi fesztivál előtt vagy akár a fesztivál helyszínén is. A nyílt napon mindenki megnézhette, fotózkodhatott azzal a gyönyörű géppel, amelyet majd a fesztiválon, június 7-én sorsolnak ki a regisztrált fesztiválvendégek között. A szerencsésnek a nyereményt stílusosan az este sztárfellépője, maga Bonnie Tyler adja majd át.

A rendezvényre sokan érkeztek családjukkal, barátaikkal, de érkeztek olyanok is, akik a különleges fesztivál nyereményre voltak kíváncsiak. A délelőtt folyamán 200 motor sorakozott fel a Bázis udvarán, az indulás előtt több, mint fél kilométeres sort alkotva, hogy délben, az Egészség Világnapja alkalmából elindulhasson a felvonulás.

A dübörgő tömeg a Hősök teréig hajtott, ahol csatlakozott hozzájuk a Bátor Tábor képviseletében Dobai Dániel, aki a mai napon futva tette meg a felvonulás útvonalát, felhívva ezzel a figyelmet a jótékonyság fontosságára. Mai teljesítményét a bécsi maraton táv követi két hét múlva, amikor Dani a Harley-Davidson Charity Run keretében ismét adományokat gyűjt a Bátor Tábor részére.

A visszaérkező motorosokat a Bázison finom ebéd fogadta, amit Török Ádám és a Mini koncertje követett. A zenét és a baráti társaságot együtt élvezhette mindenki, a megszokott Harleys légkörben. A nyílt nap zárásaként a regisztrált karszalagosok között kisorsolták az ötvenezer forintos Harley-Davidson vásárlási utalványt. Délután 4 órakor pedig útjára indult a vezetett motoros túra a Pilis felé.

A 2014-es szezon hivatalosan is megkezdődött a Harley-Davidson Budapestnél, az ígéretesen induló év következő állomása pedig a nyarat megnyitó 15. jubileumi Open Road Fest Alsóörsön, június 4. és 8. között, ahová mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A szombati felvonulás sikere ismét bizonyította, hogy mindenkiben van egy kis Harley!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.