Németország egységben

Futballüzenetek Schumachernek

A másodosztályú 1. FC Köln és az élvonalbeli Schalke 04 labdarúgócsapatának szurkolói óriási molinókon üzennek majd a december végi síbalesete óta mesterséges kómában fekvő Michael Schumacher hétszeres Forma-1-es világbajnoknak.

2014.01.15 21:29MTI

A Köln - amelynek a 45 éves expilóta régóta pártoló tagja - szerdán jelentette be, hogy a szombati, Schalke elleni barátságos mérkőzésen mindkét együttes drukkerei kifeszítenek egy-egy molinót, amelyre jókívánságaikat írták fel. A Forma-1 hétszeres vb-győztese december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléseket a franciaországi Méribelben történt síbalesetében.

Schumachert azóta mesterséges kómában tartják a grenoble-i klinikán, állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították. Már kétszer megoperálták, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el agyának bal feléből. Állapotáról napok óta nem közölnek részleteket a kezelőorvosai, a legutóbbi tájékoztatás szerint "kritikus, de stabil".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.