Az új TI változatok sikere

Az igényesen sportos vezetőknek: Alfa TI modellek

Az Alfa 159 kínálata új , TI változatokkal bővült, és egyre nagyobb a TI modellek sikere. TI, mint Turismo Internazionale, a név, melyet az Alfa Romeo egykor kizárólag a leggazdagabban felszerelt autóinak jelzésére használt.

2008.07.22 18:30ma.hu

Ezek szériamodellek voltak, melyeket stílusos kiegészítésekkel és mechanikai finomításokkal, mindennapi használatra való sportkocsikká varázsoltak. És ma ez a két egyszerű, de dicsőséges betű újra feltűnik az Alfa 159 család autóin (a limuzinon és a Sportwagonon egyaránt). 

A sportos átalakításokat rögtön a gyárban végzik el, ami garantálja az Alfa Romeókon elvégzett finomítások minőségét. A fiatal, dinamikus közönség számára kínált TI modellek vezetése izgalmas és szórakoztató, kezelhetőségük jobb, és erőteljesebb fékeket kapnak. Röviden, ezek olyan dinamikus modellek, melyek vezetése közutakon is a versenypályák érzetét biztosítja. 

Ezek a modellek olyan vásárlóknak szólnak, akik sportosság szempontjából a maximumot kívánják. És azt akarják, hogy mások is tudjanak erről, jóllehet feltűnéstől mentesen igyekeznek ezt mások tudtára hozni. Ezért az autó külső vonalait nem változtatták meg radikálisan, és a módosítások csak pár részletet érintenek.
 
Ezért a TI modellek hovatartozása továbbra is azonnal felismerhető kívülről, és még magabiztosabbnak tűnnek, szinte az úthoz ragadnak, ültetett futóművük, szélesebb gumijaik, 19 colos felnijeik és vörös féknyergű nagyobb féktárcsáik és a bi-xenon fényszórók miatt.


Belül a bőrborítású, sportos formájú ülések, a kiváló fogású új sportkormány, a perforált bőrrel borított váltógomb, valamint a sötét burkolatú tetőkárpit fejezik ki a TI-hangulatot. 

A sportos hatást a műszerfal rajzolata, a TI-logóval ellátott pedálok és küszöbök is nyilvánvalóvá teszik. Végül a polírozott alumínium betétek és külső visszapillantó tükörházak (opcionális) jellemzik ezt a különleges változatot, melyet kiemelkedő szériafelszereltséggel láttak el, ebbe többek között beletartozik a kétzónás légkondicionáló és a VDC rendszer is. 

Ezek az autók fantasztikus érzést és autentikus vezetési élményt biztosítanak, száz százalékban képviselik a márka értékeit, egyben világszerte a sportosság nagykövetei. Egy szóval, az új TI felszereltség a tökéletes választás azoknak a vásárlóknak, akik szeretnének belépni az Alfa Romeo sportos világába.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.