Álomkupé az Alfától

Alfa GT, limitált széria

Kevés kupé példázza jobban az Alfa GT-nél, milyen könnyen társulhat a dögös megjelenés és a sportos viselkedés a praktikummal. Vidám sokszínűsége és agresszív formája fölrázza a szürke városi hétköznapokat.

2008.06.17 19:00ma.hu

Tágas belső terével, és fölényes teljesítményű motorjaival valóra vált álom. Utastere négy személynek kínál tágas helyet, de választható ötszemélyes kivitelben is. 

Nagyméretű harmadik ajtaján könnyű hozzáférni a 320 literes csomagtartóhoz, amely bővíthető. Persze a vezetőnek van a legjobb dolga, aki a dízel Q2 változatok tekintélyes nyomatékát a Torsen B típusú önzáró differenciálmű jóvoltából mindig maradéktalanul kihasználhatja. 

Aki igazán különlegessé szeretné tenni GT-jét, választhatja a Blackline vagy a Collezione limitált szériát, míg a 140 lóerős 1.8 TS Impression X modell kétzónás automata klímával és 17 colos könnyűfém kerekekkel, 6 légzsákkal korlátozott darabszámban kapható.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.