A Bipper "bejött"

Élvezetes városi vezetés - áruszállítóval

Várható volt, hogy sikere lesz a városi használatra is ideális áruszállítónak, a Bipper-nek. De talán a kereskedők sem gondolták volna, hogy az értékesítés kezdete óta eltelt több mint fél évben ekkorra sikere lesz az új Peugeot-modellnek.

2008.07.22 09:21ma.hu

A Bipper, egy új Peugeot áruszállító, amely különösen alkalmas városi használatra. 3,86 méteres hosszával, 2,5 - 2,8 m3 rakterével, ez az új, innovatív gépkocsi teszi teljessé a Peugeot haszonjgépjármű-kínálat megújítását, mely 2006 júniusában, a Boxer-el kezdődött el. 

A Bippert azoknak a profi felhasználóknak tervezték, akik élénk, kezes és könnyen parkolható járművet keresnek. Aszimmetrikus, kétszárnyú hátsó ajtajának és oldalsó tolóajtóinak köszönhetően a Bipperbe történő ki-, és bepakolás még a legszűkebb helyen is megoldható.
 
Mivel pillanatok alatt változik át mobil irodává, vagy növeli meg hasznos raktérhosszát az ötletes és újszerű, összehajtható utasülése segítségével, ezerféle változatos és igényes feladatra ajánlja magát a Peugeot Bipper.


Kétféle motorral készül. A kis fogyasztásáról és csekély emissziójáról (119 g CO2) ismert 1.4 literes benzines teljesítménye 54 kW (≈75 LE), az ugyanekkora HDi dízelé pedig 50 kW (≈70 LE). 

Dinamikus úttartásával és modern vonalaival, strapabírásával és komfortjával, variálható rakterével és csekély üzemköltségével a Bipper készen áll, hogy belevesse magát a városok dzsungelébe.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.