Hatékony és praktikus

Nemsokára megérkezik a Peugeot 308 SW

Alig néhány hónappal a Peugeot 308 megjelenése után, ezekben a hetekben mutatkozik be Magyarországon a Peugeot 308 SW változata.

2008.06.13 18:30ma.hu

Határozott egyéni megjelenésével, gazdag felszereltségével, a részletek gondos, minőségi kidolgozásával és tágasságot biztosító nagy magasságával, valamint hatalmas panoráma üvegtetejével igazodik a legkülönbözőbb igényekhez. 

Kialakítása során különös figyelmet szenteltek a jármű variálhatóságának, poggyászszállító képessége pedig kiváló és remekül alkalmazkodik utasainak életstílusához. 

A Peugeot 308 SW a szabadidejükhöz tágasságot, praktikumot és könnyű kezelhetőséget keresőknek igazi partner, de minden bizonnyal tetszetős formájával és élvezetes vezethetőségével, kitűnő útfogásával és komfortos, kellemes utasterével is elbűvöli majd utasait. 

A Peugeot 308 SW nemcsak megőrizte előd modellje népszerű tulajdonságait, hanem még jobban kibontakoztatja a vezetés élményét!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.