Tata, Budapest

"Nemzetközi" baleset az M1-esen, buszok a füstölő metró miatt

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán kedden a 72-es kilométerszelvényben, a tatai lehajtó után.

2013.08.06 08:36MTI

A helyszínelés idejére a külső sávot lezárták, torlódás várható - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megyei mentőszolgálat tájékoztatása szerint két személyautó ütközött össze, összesen öt ember szenvedett könnyű sérüléseket. A balesetben osztrák, román és szerb állampolgárok érintettek.

Műszaki hiba miatt pótlóbuszok közlekednek a 3-as metró helyett a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között kedd reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a honlapján.

Az MTI úgy tudja, hogy egy füstölő metrószerelvény miatt kellett a pótlást elrendelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.