Baleset miatt

Lezárták a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető gyorsforgalmi utat

Teljes szélességében lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat szombat délután, miután két autó ütközött frontálisan.

2013.07.27 19:01MTI

Vattayné Székely Noémi, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese, Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta: a balesetben két ember sérült meg könnyebben, mentőhelikopterrel szállítottak őket kórházba.

A Budapesti Közlekedési Központ honlapján található információk szerint a baleset miatt a Liszt Ferenc-repülőtérre közlekedő 200E jelzésű autóbuszok kerülő úton járnak, és kihagyják a Ferihegy vasútállomás, a Repülőtér D porta és Repülőtéri rendőr igazgatóság megállókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.