Árvíz

Nem közlekedhetnek a kamionok a fővárosban

Budapest Főváros Védelmi Bizottságának elnöke a védekezésben részt vevő gépjárművek kivételével, a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsik forgalmát megtiltotta a főváros egyes útjain.

2013.06.11 11:23Havariapress

Budapest Főváros Védelmi Bizottságának elnöke a védekezésben részt vevő gépjárművek kivételével, a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsik forgalmát megtiltotta a Külső Bécsi, a Bécsi és a Vörösvári úton, az Árpád hídon, a Róbert Károly körúton, a Lehel és a Béke úton, a Hungária és a Könyves Kálmán körúton, a Mester utcában és a Margit hídon. A korlátozás betartását a Budapesti Rendőr-főkapitányság ellenőrzi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.