Legkésőbb délig

Tavaszi szemle - forgalomkorlátozások a Hősök terén

A Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken megrendezendő helyőrségi tavaszi szemléje miatt csütörtökön és pénteken forgalmi korlátozásokra kell számítani a Hősök terén, a fővárosban.

2013.05.16 10:38MTI

Csütörtökön, az esemény főpróbája idején délelőtt 10 órától az úttesten vonulás befejezéséig, de legkésőbb délig, míg a rendezvény napján, péntek délelőtt negyed tíz és dél között folyamatosan kell számítani útlezárásra.
 
A rendezvény és a főpróba idejére a 75-ös és a 79-es trolibuszokat a Hermina út felé elterelik. A honvédségi rendezvény a Dózsa György út kivételével a Hősök terén körbevezető úttestet, valamint az Olof Palme sétány műjégpálya előtti szakaszát érinti. 

A torlódás megelőzése érdekében a Kós Károly sétány felé tartó járműforgalmat már a Hermina útnál elterelik. Emellett rendőri zárás lesz érvényben az Állatkerti körúton, a Gundel Károly útnál, a Kós Károly sétányon, a Hermina útnál és közvetlenül a Városligeti tó feletti Millenniumi híd előtt, az Olof Palme sétányon a Dvorák sétánynál. 

Az Olof Palme sétányon, a műjégpálya körüli szervizúton és az Ötvenhatosok tere Műcsarnok melletti szakaszán lévő parkolóban megállási tilalom lép életbe, amelynek megszegése a gépjármű elszállítását vonja maga után - írta közleményében a HM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.