Budapesten

Útlezárások, forgalomkorlátozások vasárnap

Útlezárásokra és forgalomkorlátozásokra, a buszok és a villamosok közlekedésében pedig változásokra kell számítani vasárnap a Kálvin térre hirdetett demonstráció miatt.

2013.03.16 16:52MTI

Vasárnap reggel 9 órától várhatóan este 20 óráig a Kálvin tér és a Vámház körút lezárása miatt az Üllői úttól rövidített és módosított útvonalon közlekedik majd a 83-as trolibusz. 

A 47-es és a 49-es villamosok a dél-budai végállomásaiktól a Szent Gellért térig eredeti útvonalukon, majd onnan a 19-es és a 41-es villamosok útvonalán a Batthyány téri metró és HÉV végállomásra közlekednek. A kiskörutat a Szent Gellért térről a 7-es és a 173-as, a Batthyány térről pedig az M2-es metróval érhetik el majd az utasok. Módosított útvonalon közlekedik majd a 115-ös autóbusz is.
 
Valamennyi metrójárat és a 4-es és a 6-os villamosok menetrend szerint közlekednek majd, de tömegközlekedési forgalmi változások a rendőrség operatív döntése alapján változhatnak - hívta fel a figyelmet a BKK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.