Felborult egy kamion

Ismét teljes szélességében járható az M0-s Gyálnál

Feloldották a zárást az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán Gyál térségében, ahol csütörtök délután egy kamion balesete miatt rendeltek el forgalomkorlátozást.

2013.04.25 20:03MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban elmondta: az M0-s 37-es kilométerénél egy, a Megyeri híd felé haladó kamion sofőrje rosszul lett, majd járművével átszakította a szalagkorlátot. 

A kamion az ellenkező oldalon felborult, de a sofőr - a mentőktől származó információ szerint - nem sérült meg. Rosszulléte miatt helikopterrel kórházba vitték. Az autóút érintett szakaszát órákra lezárták, a forgalmat a 4-es főútra terelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.