Viszont késnek a vonatok

Nincs elzárt település Szolnok megyében

A vasúti közlekedésben akár egyórás késések is előfordulnak, hótól elzárt település viszont nincs Jász-Nagykun-Szolnok megyében, ahol minden út járható.

2013.03.26 11:45MTI

S. Tóth Anikó, a megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, hogy délelőtt három jelentősebb, ám személyi sérüléssel nem járó baleset történt a megyében. Az egyikben árokba borult egy 22 tonnás, radiátorokat szállító kamion, amelyet egy speciális bázisdaru és lánctalpas jármű segítségével állítottak talpra, majd szállítottak el. 

Jászárokszálláson a tűzoltók egy mentőt húztak ki a hóból, amely így két betegével folytathatta útját. Jelenleg is akadályozza a forgalmat a kungyalui vasúti átjáró előtt egy műszaki hiba miatt keresztbe fordult kamion. A szóvivő elmondta, hogy a megyében minden út járható, elzárt település nincs, a vasúti közlekedésben viszont 10-60 perces késésekre kell számítani. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú riasztása továbbra is érvényben van a ceglédi, a jászberényi, a karcagi, a kunszentmártoni, a mezőtúri, a nagykátai, a szolnoki, a tiszafüredi és a törökszentmiklósi kistérségek területén. Itt a friss hóval fedett területeken az erős szél magas hótorlaszokat emelhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.