Elzárt település nincs

Két településre nem járnak buszok Baranyában

Baranyában két településre továbbra sem járnak az autóbuszok, és érvényben van a 7,5 tonna össztömeget meghaladó teherjárművek forgalomkorlátozása.

2013.03.26 09:22MTI

Kasza Anett, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte: elzárt település nincs, de Lothárdra és Kővágótöttösre nem közlekednek buszok, Erzsébetre pedig csak a községhez közeli kereszteződésig jutnak el a járatok. 

Pécsen a Kénes út le van zárva, a 35-ös helyi járat Dömörkapuig, a 36-os, 37-es csak az Angster úti megállóig megy. A havazás miatt eddig tizenkétszer vonultak ki a katasztrófavédelem egységei. Kasza Anett közlése szerint az Országos Meteorológiai Szolgálat Baranyára visszavonta az elsőfokú riasztást. 

A citromsárga figyelmeztető előrejelzés ugyanakkor érvényben van, mert gyenge hófúvás és tíz centimétert meghaladó hó várható a következő huszonnégy órában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.