Esztergom

Öt bedrogozott suhanc támadt a buszsofőrre

Megtámadott egy buszsofőrt egy ötfős társaság két tagja Esztergomban. A rendőrök elfogták a fiatalokat, akikről kiderült, hogy kábítószert fogyasztottak.

2013.03.23 12:18Havariapress

Pénteken délután szállt fel egy ötfős, fiatalokból álló társaság Esztergomban egy buszra. Hangoskodtak, ezért a sofőr felszólította őket, szálljanak le a buszról.

Hárman ezt meg is tették, ketten azonban rátámadtak a sofőrre. Többször megütötték, majd elmenekültek a helyszínről. A buszvezető a végállomásról hívta a rendőrséget.

Az esztergomi rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a két fiatalt. A velük szemben alkalmazott drogteszt mindkettejük esetében pozitív eredményt mutatott.

A 16 éves fiúkat közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal, valamint kábítószerrel visszaélés gyanúsították meg. Őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.