Belehajtott a tömegbe a buszvezető

Egy esküvő, tíz temetés: elaludt a buszsofőr

10 embert, köztük egy 6 hónapos csecsemőt ölt meg egy buszsofőr, amikor úton egy esküvőre elaludt a volán mögött és belehajtott a tömegbe.

2012.09.21 11:29ma.hu

Egy esküvőre igyekvő minibusz, tele a vendégekkel tömegkatasztrófát okozott az oroszországi Stavropolban, amikor a sofőr elaludt a volán mögött. A vendégekkel teli, épp a templomba igyekvő jármű a másodperc tört része alatt keresztbefordult az úton és egyenesen egy teherautónak hajtott, aminek következtében öt utas és a buszvezető azonnal az életét vesztette.

A teherautó vezetője és további három tagja a násznépnek a kórházba szállítás közben halt meg, az áldozatok között egy hat hónapos csecsemő is volt - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.