Az 1-es úton kapcsolták le

A rendszámot és a gázolajat lopta, a papírja meg lejárt

Lopott rendszámmal és gázolajjal, érvénytelen iratokkal autózó férfi ellen indítottak eljárást a rendőrök.

2013.03.09 09:56MTI

Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság sajtóügyeletese szerint a férfit az 1-es főúton igazoltatták, ekkor derült ki, hogy jogosítványának orvosi alkalmasságija tavaly lejárt, autóját pedig korábban ideiglenesen kivonták a forgalomból. A csomagtérben négy kannában összesen nyolcvan liter lopott gázolajat találtak, valamint egy rendszámtáblát. Utóbbiról kiderült, hogy a győri vasútállomás előtt parkoló autóról szerelték le. A vizsgálat során az is kiderült, hogy a férfi február végén a tankolás árát ki nem fizetve távozott egy levéli benzinkútról.

Hozzátette: ellene lopás és egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indított eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.