Igazoltatták őket

Lopott motorral járdán - közlekedési szabálysértés miatt buktak le a lúzer tolvajok

Bordányból lopták azt a motort, amivel a járdán, bukósisak nélkül közlekedtek Szegeden. A két fiatal azt mondta, csak haza akartak jutni.

2013.03.06 08:40ma.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsének járőrei 2013. március 5-én délután arra figyeltek fel a Kálvária sugárúton, hogy két fiatal egy segédmotoros-kerékpárral bukósisak nélkül, a járdán közlekedik. Megállították, majd kifaggatták őket a jármű eredetével kapcsolatban. A két 17 éves fiatal azután vallott be mindent a rendőröknek, miután kiderült, hogy eltűnés miatt is körözés alatt állnak.

Ekkor mondták el az egyenruhásoknak, hogy Bordányban voltak, majd onnan szerettek volna Szegedre jutni. Mivel buszra nem volt pénzük, úgy döntöttek, hogy "kölcsönveszik" a motort, amit terveik szerint másnap visszajuttattak volna tulajdonosának.

A két fiatal ellen jármű önkényes elvételének bűntette miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsén – tájékoztatta a ma.hu-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.