Folytatódik a bővítés

Két új töltőállomást nyitott a Mol Románia

Két új töltőállomást nyitott a Mol Románia, amely folytatja hálózatának a bővítését.

2013.02.14 15:50MTI

Az MTI bukaresti irodájához eljuttatott közlemény szerint a Kolozs megyei Bánffyhunyadon (Huedin) és a kelet-romániai Karácsonykőn (Piatra Neamt) helyezték üzembe a két új benzinkutat. A beruházás értéke összesen mintegy félmillió euró. A két új töltőállomással 137-re bővül a Mol Románia benzinkúthálózata, miután októberben három másik kutat nyitottak meg. 

A Mol Románia jelenleg 12,5 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik az üzemanyag-forgalmazásban. Daradics Kinga, a vállalat vezérigazgatója korábban azt mondta, hogy a magyar olajvállalat 2015-ig hetven újabb töltőállomást tervez nyitni, és 15 százalékra szeretné növelni piaci részesedését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.