Örkényi férfiak a telephelyen

Totál szívás: droglabort számoltak föl Pusztavacson

Kezdeményezte előzetes letartóztatását a rendőrség annak a két férfinek, akik egy pusztavacsi gazdasági társaság telephelyén pszichoaktív anyagokat állítottak elő.

2013.02.07 12:53Havariapress

Házkutatást tartottak a dabasi rendőrök, szerdán reggel, fél 9 körül, egy pusztavacsi gazdasági társaság telephelyén.

A telephely lakóépületében a rendőrök 280 darab színes tablettát, valamint színes porszerű anyagot találtak. Ezt követően átvizsgálták a telep többi épületét is, ahol további tablettákat, port, valamint az előállításhoz szükséges eszközöket - tablettázógépet, darálót, szitát és betonkeverőt - foglaltak le.

Egy férfit a helyszínen elfogtak, társát néhány órával később lakásán fogták el, ahol a kábítószer-kereső kutya újabb tablettákat talált. A lefoglalt anyagokat a szakértők megvizsgálták és megállapítottál, hogy pszichoaktív anyagokat tartalmaznak.

A 29 és 34 éves örkényi férfiakat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Az ügyben visszaélés új pszichoaktív anyaggal bűntett miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.