Gyálon akarták igazoltatni

Autósüldözés Budapesten - két rendőrautó is megrongálódott

Gyáltól Budapestig üldöztek a rendőrök egy autóst csütörtök kora hajnalban, az üldözés során a menekülő gépkocsi két rendőrautónak is nekiütközött.

2013.02.07 08:20MTI

András Tamás, az ORFK kommunikációs szolgálatának ügyeletese elmondta: a rendőrök Gyálon akarták igazoltatni a férfit, aki nem állt meg, hanem továbbhajtott. Elkezdték követni a járművet, az akcióba időközben több kollégájuk is bekapcsolódott, majd Budapest több kerületét érintve, a IX. kerületben sikerült elfogni a sofőrt, akit előállítottak.

Az sajtóügyeletes elmondta: a történtek során a menekülő autós két rendőrségi autónak is nekiütközött, amelyekben anyagi kár keletkezett. A történtek során senki sem sérült meg.

Az elsődleges adatok alapján a férfit eltiltották a járművezetéstől, de a menekülésének oka még nem tisztázott.

Az MTI a helyszínről származó információk alapján úgy tudja: az üldözés során a menekülő autós több piros jelzésen is áthajtott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.