Havazás

Az erős szél hótorlaszokat emelt Győr-Moson-Sopron megyében

A folyamatos hóátfúvások miatt több mellékutat le kellett zárni Győr-Moson-Sopron megyében, ahol a viharos erejű szél helyenként egyméteres hótorlaszokat emel, de elzárt település nincs.

2013.01.25 19:52MTI

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint Magyarkeresztúr és Sopronnémeti, Vadosfa és Magyarkeresztúr, Páli és Edve, Gyóró és Mihályi, Himód és Kisfalud, Szakony és Egyházasfalu, az 1-es főút és az országhatár között, valamint a lickópusztai úton van érvényben teljes útzár. 

Emellett a cég csornai, fertőszentmiklósi és mosonmagyaróvári üzemmérnöksége térségében több alsóbbrendű út nehezen vagy csak egy nyomon járható, a 84-es, a 85-ös és a 86-os főút környékén pedig szintén lehet hóátfúvásokra számítani. Ugyanakkor egyelőre minden település megközelíthető a megyében. A társaság hozzátette: csaknem hatvan munkagéppel dolgoznak a megye útjain, de igazán hatékonyan csak az erős szél elállta után lehet fellépni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.