Hungexpo

Harley-Davidson stand az Auto-Motor Tuning Show-n

9. alkalommal Autó-Motor Tuning Show, 110. alkalommal Harley-Davidson!

2014.03.17 11:52ma.hu
openroadfest.hu

Motoros és autós kiállítók, versenyek és hihetetlen, extrém bemutatók. Íme a 2014-es Autó, Motor és Tuning Show idei kínálata. 2014. március 21-én ismét startol a 3 napos Autó, Motor és Tuning Show (AMTS). A szervezők a Hungexpo öt különböző pavilonjában számos kiállítóval, autós és motoros programmal, valamint őrületes bemutatókkal és versenyekkel várják a négy- és kétkerekűek szerelmeseit. Az elmúlt évekhez hasonlóan a Harley saját standdal várja az érdeklődőket ahol bemutatja a 2014-es Harley-Davidsonok legújabb modelljeit: LowRide, SuperLow 1200T, Street Bob Special Edition valamint az új kiegészítőket és tavaszi ruházati kollekciót. Ide mindenképpen érdemes ellátogatni.

Ha nem csak megnézni, hanem kipróbálni is szeretnéd a motorokat, akkor tesztvezetésre is jelentkezhetsz a Harley standon.

Tehát Auto-Motor Tuning Show a Hungexpo területén a G pavilonban a Harley-Davidson standon, 2014. március 21-23 között!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.