Megbabonázták a Harley-k a sorozatsztárt

Képek - Madár Vera megszerette a motorosokat

A Jóban Rosszban stábja idén is a Harley Fesztiválon forgatott. Ezúttal is Bodolaiék utaztak Alsóőrsre a történet szerint, de ezúttal a Gyöngyi és Emil is motoros kalandokba keveredik. Madár Vera először járt a fesztiválon és jócskán érte meglepetés.

Harley fesztiválon járt a Jóban Rosszban képgaléria

2012.10.04 18:29ma.hu

Madár Vera nem egy nagy motoros és a kétkerekűk szerelmeseit sem ismeri közelről. A TV2 sikersorozatának sztárja azonban a három napos forgatás után úgy érzi, magánemberként is ellátogat majd a Harley fesztiválra.

Alapvetően óvatos duhajnak tartom magam, és félek is a motorozástól, mégis nagyon pozitív csalódás volt számomra ez a fesztivál. Úgy gondolom, hogy az emberekben hamis sztereotípiák élnek a motorosokkal kapcsolatban, pedig rendkívül összetartó és intelligens közösség. Teljesen más színben tűntek fel, ahogy megismertük őket, szerintem ritka manapság az ehhez hasonló összetartás” – árulta el Madár Vera, aki először járt a Harley fesztiválon.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Az biztos, hogy a jövőben magánemberként is szívesen ellátogatok majd Alsóörsre. Nagy „egymásra találás” is volt ez a három napos forgatás, hiszen ők is egy egészen más arcunkat ismerhették meg, és teljesen megváltozott a színészekről alkotott képük. Elmondásuk szerint a sorozat ezek után még nagyobb kedvencük lett” – tette hozzá a sorozat Gyöngyije.

Hogy milyen kalandokba bonyolódik Gyöngyi, Emil és a Bodolai házaspár, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Jóban Rosszban – minden hétköznap dupla epizódokkal 20:05-től a TV2-n! Mindig történik valami…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.