Nem bízza a véletlenre a nyereményt

Mező Misi mindent bevet: Harley-t akar nyerni!

Igaz, hogy Mező Misi és zenekara fellép az Alsóőrsi Motorosfesztiválon, ennélfogva ingyen mehetnének a rendezvény helyszínére, a zenész mégis megvette a belépőt.

2013.04.26 09:19ma.hu

Mező Misi elhatározta, nyer egy Harley-Davidson motort zenekarának. A Magna Cum Laude ugyan fellép az alsóőrsi motorosfesztiválon, az énekes mégis megveszi a belépőjegyet, hogy jogosult legyen a fődíjra, amelyet a szombati koncertjük előtt sorsolnak ki a rendezvény szervezői.

Az alsóőrsi, Harley-Davidson Open Road Fest történetében először sorsolnak a rendezők egy Harley-t. Misi pedig már akkor eltökélte, hogy mindent megtesz az értékes fődíjért, az 1200 köbcentis, Seventy-Two Harley-Davidson motorkerékpárért, amikor először meghallotta a hírt. Ráadásul nemcsak magára gondolt, hanem a zenekarra is: amennyiben nyer, ahogy ő fogalmazott, bedobja a közösbe a járgányt.

Fotó: Positive


Szombaton adunk koncertet Alsóőrsön, pont aznap, amikor sorsolják a kedvenc motoromat. Úgy döntöttem, megadom az esélyét annak, hogy én nyerjem meg, így regisztrálok és veszek egy fesztiválbelépőt. Onnantól kezdve már csak imádkoznom kell” - mondta az énekes, aki hiszi, hogy nyerhet. S ha az álma megvalósul, akkor a Magna Cum Laude zenekar tagjai felváltva használják majd a motort.

Június 5. és 9. között, a 14. Harley-Davidson Open Road Fest szervezői több tízezer főre számítanak a Balaton partján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.