A férfi a vágány mellett feküdt

Keresztülment egy síneken hagyott biciklin a Vác felé haladó személyvonat

Keresztülment egy síneken hagyott biciklin a Vác felé haladó személyvonat pénteken kora este Őrbottyánnál, a baleset miatt kisebb késések voltak a Budapest-Vácrátót-Vác vonalon.

2013.01.11 19:57MTI

Miklós Éva, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel azt közölte, hogy az említett szakaszon egy - valószínűleg ittas - férfi a síneken hagyta a kerékpárját, és átment rajta a váci személyvonat. A balesetben nem sérült meg senki, a történtek idején a férfi a vágány mellett feküdt.
   
A rendőrségi helyszínelés ideje alatt a Budapest-Vácrátót-Veresegyház-Vác vonal említett szakaszán nem közlekedtek a vonatok, az utasokat autóbuszok szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.