Késnek a vonatok

Gázolás volt a ceglédi és a szegedi vonalon is

Elgázolt egy embert egy Szeged felől érkező intercity a Városligeti-elágazásnál. A baleset miatt késésekre kell számítani a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon.

2013.01.09 16:03HavariaPress

Szerdán délután gázolt el egy embert a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó intercity a Városliget-elágazás és Kőbánya-Kispest vasútállomás közötti szakaszon.

A rendőrségi helyszínelés idejére az egyik vágányt le kellett zárni, a vonatok egy vágányon, váltakozó irányban közlekednek a szakaszon. A Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon 35-40 perces késésekre számíthatnak az utasok. A nagyobb késések és a feltolódások miatt a monori elővárosi szerelvényeket Kőbánya-Kispestről fordítják vissza.

A Nyugati pályaudvarról a zónázó vonatok viszik ki az utasokat a monori és a lajosmizsei vonatokhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.