Baleset Pestszentimre és Gyál között

Késnek a vonatok a lajosmizsei vonalon

A Budapest-Lajosmizse vasútvonalon pénteken egész délután 20-30 perces késéssel közlekednek a vonatok, mert Pestszentimre és Gyál között egy vonat személyautóval ütközött.

2013.01.11 14:17MTI

A Mávinform közleménye szerint kora délután egy Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére közlekedő személyvonat személygépkocsival ütközött, amely a fénysorompó tiltó jelzése ellenére a sínekre hajtott. Senki nem sérült meg. A rendőrségi helyszínelés idejére a vasúti pályát lezárták, ezért Kőbánya-Kispest és Gyál között autóbuszok szállítják az utasokat.
   
Mint írták, a vonat várhatóan délután 3 órakor tudja folytatni az útját. A menetrend szerinti közlekedés a kora esti órákra állhat helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.