Autó csúszott a sínekre

Baleset miatt késik a ráckevei HÉV

Baleset miatt átlagosan 20 percet késnek a ráckevei, tököli és dunaharaszti (H6-os) HÉV-járatok szerda délután.

2013.01.02 15:38MTI

Bakó Pál, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere elmondta: a XX. kerületi Helsinki úton rácsúszott a sínekre egy személyautó, emiatt egy vágányon közlekedtek a vonatok. Délután fél négyig még átlagosan 20 perces késésekre kell számítaniuk az utasoknak az említett vonalakon - tette hozzá.
 
Sass Oszkár, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese a balesetről azt közölte: a személyautó még tisztázatlan körülmények között csúszott rá a sínekre, személyi sérülés nem történt. Az autót már sikerült leemelni a vágányról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.